Järkeviä lisäpalveluita EasyParkilta

Parantaaksemme EasyParkin käytettävyyttä tarjoamme valikoiman lisäpalveluita. Alla esittelemme muutamia ratkaisujamme, jotka helpottavat päivittäistä pysäköintiäsi.

 • EasyPark-kortti

  Pysäköinti hallissa – EasyPark-kortti

  Monet pysäköintipaikat sijaitsevat pysäköintihalleissa tai niitä vastaavilla suljetuilla alueilla, joissa sisään- ja ulosajo tapahtuu portin kautta. Mahdollistaaksemme pysäköinnin näilläkin alueilla olemme ottaneet käyttöön kortin, joka on linkitetty palvelusopimukseesi kanssamme.

  Kortti luetaan kuin luottokortti sisään- ja ulosajettaessa. Osassa halleista ei korttia tarvitse syöttää ulos ajettaessa. Hallin kamera tunnistaa auton rekisterinumeron, ja pysäköinti katkeaa samalla kun hallista poistutaan. Kameratunnistus on käytössä seuraavissa halleissa: Forum, P-City, P-Eliel, P-Kluuvi.

  Huomioithan, että EasyPark Small-pakettiin ei sisälly pysäköintihallikorttia, vaan  halutessaan sellaisen yksityisasiakkaan paketti tulee vaihtaa EasyPark Large-pakettiin. Vaihtoehtoisesti voit avata yrityspalvelusopimuksen. Kumpaankin yritysopimukseen sisältyy hallikorttimahdollisuus.

  EasyPark-kortti on henkilökohtainen ja liitetty sen hetkiseen pysäköijätunnukseen eikä ole siirrettävissä asiakkuutta muutettaessa. Asiakkuuden muuttuessa kortti tulee leikata kahtia ja uuteen pysäköijätunnukseen tulee tilata uusi kortti. Toimitamme pysäköintihallikortteja yrityksille kerran viikossa ja yksityisasiakkaille kerran kuukaudessa.

  EasyPark-hallikortilla suoritetut pysäköinnit laskutetaan normaaliin tapaan muiden tapahtumien joukossa. Ilmoitathan kortin katoamisesta pikaisesti EasyParkin asiakaspalveluun 09-4245 2020 välttyäksesi väärinkäytöksiltä.

 • Pysäköinti moottoripyörällä

  Etuja motoristeille:

  – Ei pelkoa, että pysäköintikuittisi tippuu tai varastetaan.
  – Ei huolta tai stressiä pysäköintivirhemaksuista, sinä päätät koska pysäköinti päättyy.
  – Pysäköinti moottoripyörällä onnistuu kännykällä, eli ei tarvetta kolikoille tai kortille.
  – Säästät rahaa! Pysäköintiautomaatilla kolikoilla maksetaan keskimäärin 25% ylimääräistä eli säästät siis ajan lisäksi myös rahaa käyttäessäsi palveluamme.
 • Kaksoistili – vaihtele yksityis- ja yrityspysäköinnin välillä

  Pysäköitkö helposti ja kätevästi työpysäköintisi EasyParkin pysäköintipalvelulla, mutta maksat kolikoilla yksityiset pysäköintisi?

  Nyt on mahdollista vaihdella yritys- ja yksityispysäköinnin välillä suoraan EasyParkin älypuhelinsovelluksesta. Yrityspysäköintisi laskutetaan suoraan yritykseltä ja yksityiset luottokortiltasi. Helppoa ja kätevää!

  Mitä tämä maksaa?
  EasyParkin yksityisten sopimusten hintatiedot löydät täältä. Jos jo käytät EasyParkia yksityiseen pysäköintiin, mutta haluaisit avata myös yritystilin, löydät hinnat täältä.

  Miten saan kaksoistilin käyttööni?
  Soita asiakaspalveluumme numerossa 09-4245 2020, autamme sinua mielellämme! Kaksoistili toimii vain EasyParkin älypuhelinsovelluksen kautta eikä ole valittavissa automaattiseen puhelinpalveluun eli numeroon 0600 415 500 soitettaessa.

  Soittaminen EasyParkin palvelunumeroon 0600 415500 maksaa 0,16€ / puhelu + pvm. EasyParkin asiakaspalvelunumeroon 09-4245 2020 soittaminen on maksutonta.


Kerro ystävälle


Kiinnostuitko

Syötä tietosi ja lähestymme sinua


Haluan EasyParkin

Haluan EasyParkin


Saatavilla App Storessa
Android älypuhelinsovellus Google Playssa
Lataa Windows puhelimeen
 

Kirjaudu EasyParkiin

Matkapuhelinnumerosi:
SalasanaUnohditko salasanasi?
Muista minut
Peruuta Kirjaudu

Pysäköintioperaattori, Kirjaudu tästä

×

EasyPark - salasanan nollaus

Huomioithan että nollaamalla salasanan, muutat salasanan kaikkiin EasyPark rajapintoihin. Varmista että älypuhelinsovelluksessasi on tallennettuna viimeisin salasana.

Lähetä sähköpostitse Lähetä SMS viestinä
×

Haluan EasyParkin

Haluan rekisteröityä

Yksityisasiakkaaksi
Yritysasiakkaaksi
×

Kerro ystävälle

×

Kiinnostuitko

Syötä tietosi alle saadaksesi yhteydenoton 24h sisällä.

×

 

×