Näin EasyPark toimii

Käyttämällä EasyParkin älypuhelinsovellusta voit tehdä puhelimestasi pysäköintiautomaatin, joka kulkee aina mukanasi! Voit aloittaa, lopettaa ja jatkaa pysäköintiä napin painalluksella, missä ikinä oletkin. Mikäli käytössäsi ei ole älypuhelinta, voit käynnistää pysäköinnin soittamalla vastaajapalvelumme numeroon 0600 415 500. Pysäköinninvalvoja tarkistaa pysäköintimaksusi rekisterinumeron avulla järjestelmästämme.

EasyPark_map-2014-900x720-FI

1. Kirjaudu sisään: Seuraa näytöllä olevia ohjeita.
2. Valitse aluekoodi: Kirjoita aluekoodi tai valitse koodi sovelluksen kartalta.
3. Valitse ajoneuvo: Valitse sen auton rekisteritunnus, jolla olet pysäköimässä.

4. Aloita pysäköinti: Aseta pysäköintiaika pyörittämällä kiekkoa. Lopeta tai jatka pysäköintiä tarpeesi mukaan.

 • En omista älypuhelinta!

  Ei hätää! Meillä on toimiva ratkaisu myös sinulle.
  Voit käynnistää pysäköinnin soittamalla vastaajapalvelunumeroomme. Ennen kuin voit pysäköidä ensimmäisen kerran, pitää tietosi rekisteröidä palveluumme. Voit tehdä sen helposti painamalla kuvaketta “Haluan EasyParkin” sivun oikeassa yläreunassa.

  Aloita/lopeta pysäköinti
  1. Pysäköi autosi
  2. Soita 0600 415 500
  3. Näppäile lähimmässä pysäköintiautomaatissa mainittu aluekoodi sekä alustava päättymisaika (jota voit lyhentää tai jatkaa) ja tallenna valinta painamalla #.
  4. Pysäköinti on alkanut.
  5. Saat tekstiviestin 15 minuuttia ennen pysäköinnin päättymistä, jolloin sinulle jää aikaa halutessasi jatkaa pysäköintiä. Voit myös lopettaa käynnissä olevan pysäköinnin ennen pysäköintiajan päättymistä.

  Voit tietysti käynnistää pysäköinnin milloin tahansa päivän aikana ja pysäköinnistä veloitetaan vasta maksullisen ajan alkaessa. Voit esimerkiksi aloittaa pysäköinnin aamulla klo 7:00, mutta pysäköinnistä veloittaminen alkaa vasta klo 9:00, kun maksullinen aika alkaa. Huom! Veloitamme pysäköinnin käynnistämisestä normaalin tapahtumamaksun.

  Soittaminen EasyParkin palvelunumeroon 0600 415500 maksaa 0,16€ / puhelu + pvm. EasyParkin asiakaspalvelunumeroon 09-4245 2020 soittaminen on maksutonta.

 • Miten pysäköinninvalvoja tietää, että olen maksanut?
  Pysäköinninvalvoja etsii rekisterinumerosi (käytössään olevalla käsikäyttöisellä tietokoneella) EasyParkin tietokannasta ja tarkistaa, onko pysäköinti aloitettu vai ei.

Rekisteröitymisesi jälkeen sinulle lähetetään postitse tervetulokirje, joka sisältää tietoa palvelusta sekä EasyPark-tarran. Tarra liimataan rekisteröimäsi auton tuulilasin sisäpuolelle, jotta pysäköinninvalvoja tietää sinun maksavan pysäköintisi EasyParkilla. Kun tarra on paikoillaan, voit aloittaa pysäköinnin. Voit myös ladata väliaikaisen EasyPark tarran ja aloittaa mobiilipysäköinnin heti! 

Palvelumme sopii erinomaisesti myös moottoripyöräilijöille! Moottoripyörille tarkoitettuja tarroja voi pyytää meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@easypark.net. Muistakaa mainita sähköpostissanne, mihin osoitteeseen haluatte meidän toimittavan tarrat.

 


Kerro ystävälle


Kiinnostuitko

Syötä tietosi ja lähestymme sinua


Haluan EasyParkin

Haluan EasyParkin


Saatavilla App Storessa
Android älypuhelinsovellus Google Playssa
Lataa Windows puhelimeen
 

Kirjaudu EasyParkiin

Matkapuhelinnumerosi:
SalasanaUnohditko salasanasi?
Muista minut
Peruuta Kirjaudu

Pysäköintioperaattori, Kirjaudu tästä

×

EasyPark - salasanan nollaus

Huomioithan että nollaamalla salasanan, muutat salasanan kaikkiin EasyPark rajapintoihin. Varmista että älypuhelinsovelluksessasi on tallennettuna viimeisin salasana.

Lähetä sähköpostitse Lähetä SMS viestinä
×

Haluan EasyParkin

Haluan rekisteröityä

Yksityisasiakkaaksi
Yritysasiakkaaksi
×

Kerro ystävälle

×

Kiinnostuitko

Syötä tietosi alle saadaksesi yhteydenoton 24h sisällä.

×

 

×