Tietoa EasyPark kännykkäpysäköinnistä

Tietoa EasyPark kännykkäpysäköinnistä

EasyPark kännykkäpysäköinti on mobiilipalvelu kaikille autoilijoille ja motoristeille, jotka haluavat tehdä pysäköinnistä mahdollisimman yksinkertaista. Mahdollistamme mukavan, turvallisen ja tehokkaan pysäköintikokemuksen niin yksityisille autoilijoille kuin yrityspysäköijillekin. EasyParkin käyttäminen on hyvin yksinkertaista – autoilijat käynnistävät pysäköintinsä älypuhelinsovelluksella tai soittamalla vastaajapalveluumme.

Palvelun käyttö on mukavaa, turvallista ja aikaa säästävää. Maksua ei tarvitse suorittaa etukäteen, eikä näin mahdollisesti maksaa turhaan ylimääräistä tai pelätä pysäköinvirhemaksua. Voit milloin tahansa ja mistä tahansa jatkaa jo asettamaasi pysäköintiaikaa. Saat myös kaikki pysäköintikulut yhdellä laskulla tai vaihtoehtoisesti kuukausiraportin kaikista luottokorttiveloituksista. Tarjoamme tämän kaiken asiakkaillemme sekä Pohjoismaissa että Euroopassa. Pysäköintioperaattoreille EasyParkin kännykkäpysäköinti on tapa tarjota parempaa palvelua asiakkailleen ja saada merkittävä kustannussäästö vähentämällä kalliita kolikko/ korttiyhdistelmäautomaatteja ja niiden hallintaan liittyviä fyysisiä toimenpiteitä.

 

 Gold-AAA-logo-2014-FI

 

 


Kerro ystävälle


Kiinnostuitko

Syötä tietosi ja lähestymme sinua


Haluan EasyParkin

Haluan EasyParkin


Saatavilla App Storessa
Android älypuhelinsovellus Google Playssa
Lataa Windows puhelimeen
 

Kirjaudu EasyParkiin

Matkapuhelinnumerosi:
SalasanaUnohditko salasanasi?
Muista minut
Peruuta Kirjaudu

Pysäköintioperaattori, Kirjaudu tästä

×

EasyPark - salasanan nollaus

Huomioithan että nollaamalla salasanan, muutat salasanan kaikkiin EasyPark rajapintoihin. Varmista että älypuhelinsovelluksessasi on tallennettuna viimeisin salasana.

Lähetä sähköpostitse Lähetä SMS viestinä
×

Haluan EasyParkin

Haluan rekisteröityä

Yksityisasiakkaaksi
Yritysasiakkaaksi
×

Kerro ystävälle

×

Kiinnostuitko

Syötä tietosi alle saadaksesi yhteydenoton 24h sisällä.

×

 

×