Avoimet työpaikat

EasyPark kasvaa!

EasyPark on jännittävä ja kukoistava yritys, joka kehittää, myy ja markkinoi kaupallisia mobiilipalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille kaikkialla Euroopassa. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja tällä hetkellä työllistämme noin 120 henkilöä seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Saksa, Itävalta, Italia, Espanja ja Australia. 

Avoimet työpaikat:

B2B Sales Manager

B2B Sales Manager is responsible for the Finnish B2B outbound telemarketing team of 9 professionals. The B2B Sales Manager shall further develop the Finnish operations and results in line with the strategy and policies of the group, as well as drive the Finnish B2B agenda locally and on a group level. More information about the open position and the application form can be found here.

Oletko kiinnostunut yrityksestämme ja haluaisit työskennellä kanssamme? Lähetä meille avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen: hakemus@easypark.net.


Haluan EasyParkin

Haluan EasyParkin


Saatavilla App Storessa
Android älypuhelinsovellus Google Playssa
Lataa Windows puhelimeen
 

Kirjaudu EasyParkiin

Matkapuhelinnumerosi:
SalasanaUnohditko salasanasi?
Muista minut
Peruuta Kirjaudu

Pysäköintioperaattori, Kirjaudu tästä

×

EasyPark - salasanan nollaus

Huomioithan että nollaamalla salasanan, muutat salasanan kaikkiin EasyPark rajapintoihin. Varmista että älypuhelinsovelluksessasi on tallennettuna viimeisin salasana.

Lähetä sähköpostitse Lähetä SMS viestinä
×

Haluan EasyParkin

Haluan rekisteröityä

Yksityisasiakkaaksi
Yritysasiakkaaksi
×

Kerro ystävälle

×

Kiinnostuitko

Syötä tietosi alle saadaksesi yhteydenoton 24h sisällä.

×

 

×